diumenge, 12 d’octubre del 2008

Windows Movie Maker


Windows movie maker és un software creat per microsoft. A noves tecnologies aplicades a l'educació, vam treballar amb aquesta eina per tal de poder-la utilitzar sovint per fer videos. És una eina molt útil, què qualsevol persona què tingui un sistema operatiu microsoft pot fer servir. Un cop s'ha fet servir una vegada, és molt fàcil de crear videos, i presenta un ventall d'elements per fer videos què al final poden semblar professionals.

A classe em après que els videos és poden crear important fotos, important músiques,.... Un cop tenim tots aquests elements, fem el muntatge i d'aquesta manera em creat un arxiu multimèdia. En aquests videos també hi podem incloure textos o titols, per tal de donar-li un caire de pel·lícula. A classe vam agafar un video què ja havia creat una persona i vam treballar-hi. Un cop selecciones un video ja creat, el WMM tel presenta en escenes i alesores tu pots agafar l'escena què més t'agradi. Cadascú a classe va triar una escena, l'hi vam posar audio, i desprès un títol.

El WMM és doncs una eina molt útil en el camp dels audiovisuals. En el sistema operatiu .mac podriem dir que l'equivalent és el iMovie. Aquesta pàgina és molt interessant per a tots aquells que vulguin aprendre a fer funcionar aquest software, cliqueu aquí.