divendres, 3 d’octubre del 2008

Experimentació amb eines de Google



Al llarg d'aquests darrers anys, les claus USB s'han anat posant molt de moda per guardar-hi arxius i altres. Pudria dir que són molt útils, ja que pots guardar-hi treballs que tant a la universitat com a on sigui, no t'ha donat temps d'acabar, o que vols repasar tranquilament a casa. En el meu cas trobo que són molt útils, però cuan és tracta d'un treball compartit, el problema sorgeix a l'hora de voler treballar-hi tots en comú, etc. Fins avui, en el meu cas, a l'hora de fer treballs en grup, sempre quedavem amb les altres persones per poder-ho posar tot en comú.



Actualment, a Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació, em estat experimentant amb varies eines de Google, com el "notebook" o la eina de la qual ara parlarem. Aquesta eina és diu: documents de google. Aquest programa, et permet crear documents de tot tipus com fulls de càlcul, formularis, presentacions,... i passar-los d'un ordenador a un altre sense la necessitat d'emprar una clau USB.



Finalment, arribem a la conclusió que a l'hora de fer treballs en grup, és molt més útil i ràpid emprar i treballar amb aquesta eina que no fent servir una clau USB. Així doncs, crec que és una necessitat tenir aquesta eina a l'hora de fer treballs en grup, ja que tot és molt més fàcil, i no importa on estigui cada persona que forma part del grup de treball.