dimecres, 14 de gener del 2009

Viquipèdia

La viquipèdia, també en podem dir wikipedia, la diferència és que viquipèdia és en català i l'altra és en castellà. Aquesta web, és una enciclopèdia online, en la qual les persones registrades poden publicar-hi el contingut que creguin necessari per la resta d'usuaris. Així doncs, és una enciclopèdia on tothom hi pot col·laborar i doncs a mesura que la gent publica informació, aquesta és va ampliant. 
En aquesta web, com ja he dit hi podem trobar tota la informació que busquem. L'inconvenient que jo sempre hi he vist, és que com que tothom pot publicar el que creu necessari, algunes de les coses que hi llegim no són del tot certes, o falta ampliar-les. Cal saber però, com ens han explicat els companys que han realitzat aquesta sessió didàctica, que hi ha encarregats de verificar que el que es publica és cert. 
Alhora d'emprar aquest web en l'educació, pot ser molt útil per el professorat, i avegades també per els nens. Però el que passa és que molt sovint el vocabulari que s'hi empra, no és el més apropiat per a segons quines edats. El que fan molt sovint els nens, simplement és copiar i enganxar sense ni tan sols entendre el que hi posa. 
Aquí en veiem informació sobre el que és la viquipèdia: